Συνεργασίες

Πόσο εύκολο είναι να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα & τα έσοδα της επιχείρησής σας;

Κάθε μέρα εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, αναζητούν στο Internet, μέσω του υπολογιστή, του κινητού ή του tablet τους… προϊόντα και υπηρεσίες παρόμοιες ή όμοιες με τις δικές σας.

Φανταστείτε τα οφέλη που θα αποκομίζατε… αν η επιχειρήσή σας, προβάλοταν στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης (π.χ. Google)… και σε κόσμο που εσείς είχατε τη δυνατότητα να επιλέξετε!

Για την επιτυχία σας σε μια ανταγωνιστική αγορά, σας βοηθάμε να προετοιμαστείτε με τις κατάλληλες στρατηγικές & ενέργειες ανάλογα τις ανάγκες  και τους στόχους της επιχείρησής σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Είναι το πιο σημαντικό μέρος στην δημιουργία ενός brand. Επιλογή χρωμάτων, ο σχεδιασμός λογοτύπου (Logo) και κάποια πράγματα ακόμα... από τα οποία εξαρτώνται όλες οι μετέπειτα σχεδιαστικές επιλογές & η ταυτότητα της επιχείρησής σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων/ eshop

Η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα... είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της επιχειρήσής σας κάθως αφορά την εικόνα σας, σε κόσμο που προσπαθείτε να προσεγγίσετε. Φροντίζουμε για την καλύτερη δυνατή παρουσία σας, στο διαδίκτυο.

Digital Marketing

Σας βοηθάμε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα των προιόντων ή των υπηρεσιών σας. Στοχεύοντας σε συγκεκριμένες αγορές & κοινό, αυξάνοντας έτσι το "traffic" & τις πωλήσεις στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Διαφήμιση & Προώθηση

Πείτε μας το budget που θέλετε να επενδύσετε για την επιχείρησή σας και θα βρούμε την καλύτερη, δυνατή λύση που σας ταιριάζει ώστε τα χρήματά σας να αξιοποιηθούν σωστά & να μετατραπούν όσο πιο σύντομα γίνεται... σε κέρδη.

QR codes

Κάντε την επιχείρησή σας ακόμα πιο έξυπνη. Ένας κώδικας, απεριόριστες δυνατότητες για εσάς & τους πελάτες σας. Όλη η πληροφορία που θέλετε να τους δώσετε... απλά με το άνοιγμα της κάμερας του κινητού ή του tablet τους.

Υπηρεσίες Φωτογραφίας

Χρειάζεστε υλικό για να ενισχύσετε & να αποτυπώσετε καλύτερα την εικόνα της επιχείρησής ή των προϊόντων στην ιστοσελίδα/ eshop ή στους λογαριασμούς σας στα social media; Εδώ σε έχουμε!

PROJECTS

Μερικά δείγματα από τις πιο πρόσφατες συνεργασίες μας

D-code 96.2

Website Build

Digital Marketing

Floraplant Garden Center

Website Build

SEAholics

Brand Name

Website Build

QR Code

Διαφήμιση & Προώθηση

Megalakakis Auto

Website Build

Business & Marketing plan

Δημιουργία του δικού σου
Business & Marketing plan

Συμβουλευτική & καθοδήγηση, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας αλλά και της αγοράς στην οποία θέλετε να αναπτυχθείτε. Παραμείνετε κερδοφόροι ακόμα και όταν ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Δημιουργία του δικού σας business & marketing plan για έχετε γερή βάση στην πορεία της εξέλιξης της επιχείρησής ή του οργανισμού σας γνωρίζοντας πως θα επενδύσεις σωστά τα χρήματά σου.

Κάν’το να επιτευχθεί αυτό που έχεις ονειρευτεί.

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας, κατασκευή ιστοσελίδων & eshop, προώθηση & διαφήμιση .

Παρέχουμε εκπαίδευση & υποστήριξη σε κάθε σας βήμα.

Ιδιαίτερα μαθήματα κατασκευής ιστοσελίδων & Digital Marketing

Η ομάδα της Hustle adv. παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα πάνω στο κομμάτι της κατασκευής και ανάπτυξης ηλεκτρονικών σελίδων καθώς και στο κομμάτι του digital marketing. Τα μαθήματα αφορούν επαγγελματίες που θέλουν να αναπτύξουν την επιχείρηση τους περισσότερο στο διαδίκτυο είτε άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν ή να ενισχύουν την επαγγελματική τους πορεία στο χώρο αυτό.

Αλίκη Παππά
Αλίκη Παππά
Read More
Εξαίρετη επαγγελματίας με μεταδοτικότητα, δημιουργικότητα και φαντασία!
Σοφία Μπαβέλα
Σοφία Μπαβέλα
Read More
Εργατική με υπομονή και κατανόηση. Την συστήνω ανεπιφύλακτα..
Ευσταθίου Εύη
Ευσταθίου Εύη
Read More
Εξαιρετική! εξηγεί απλά και κατανοητά και σε κατευθύνει βήμα-βήμα!
Χρήστος Σαλής
Χρήστος Σαλής
Read More
Σαν καθηγήτρια την βαθμολογώ με άριστα, διότι είναι πρόσχαρη, συνεπής, γνωρίζει άριστα το αντικείμενό της και σε καθοδηγεί στο επίπεδο που θέλεις να φτάσεις. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
Γιαννα Σαλαμαλικη
Γιαννα Σαλαμαλικη
Read More
Eχει καποια στοιχεια που για μενα ειναι τα σημαντικοτερα στο κομματι εκπαιδευσης. Εχει υπομονη και τρομερη μεταδοτικοτητα!! Την συστηνω με κλειστα ματια...
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Read More
Υπέροχη!!Σου λύνει όλες τις απορίες ,δεν βαριέσαι ποτέ σε μάθημα και έχει φοβερή μεταδοτικότητα!!
Άννα Φλωρίδη
Άννα Φλωρίδη
Read More
Κάλυψε τις απορίες μου στο 100%, βοηθητική, άμεση ανταπόκριση και ευγενική.
Previous
Next

Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό που θα σας βοηθήσει και θα δώσει extra boost στην επιχείρηση & τις πωλήσεις σας…

Πατήστε το κουμπί και θα επικοινωνήσουμε άμεσα!