Υπηρεσίες Μάρκετινγκ & Προβολής – Κατασκευή Ιστοσελίδων/ Eshop

Ετοιμαστείτε να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε & αξιοποιείτε το διαδίκτυο !

Στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, η απόκτηση γνώσεων και η ανάπτυξη δεξιοτήτων είναι κρίσιμες για την επιτυχία σε κάθε τομέα.

Για το λόγο αυτό, διαμορφώσαμε διάφορες σειρές μαθημάτων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της ψηφιακής εποχής.

Επιλέξτε την σειρά μαθημάτων που ταιριάζει στις ανάγκες σας και αναπτύξτε εύκολα και γρήγορα τις δεξιότητές σας στον ψηφιακό κόσμο.

Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα online μαθήματα. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα για τη δημιουργία πακέτου ταχύρρυθμων μαθημάτων ανάλογα τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που χρειάζεστε.

Aναλαμβάνουμε τον ρόλο του οδηγού στον κόσμο του διαδικτύου, προσφέροντας ιδιαίτερα online μαθήματα ανάπτυξης και διαχείρισης ιστοσελίδων, e-shop, καθώς και digital marketing & SEO. Με εμπειρία στην εκπαίδευση που ξεπερνά τις 60+ επιχειρήσεις, επαγγελματίες και αρχάριους που ασχολούνται με το χώρο του Digital development στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση και κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του μοναδικές ανάγκες, γι’αυτό και προσαρμόζουμε την σειρά των μαθημάτων ανάλογα την περίπτωση και τους στόχους που έχουν τεθεί.

Hustle Academy

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτές με επιτυχημένη πορεία στον κλάδο, έτοιμους να μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους μαζί σας.

Επενδύστε στο μέλλον σας και εξελιχθείτε σε έναν ειδικό του ψηφιακού μάρκετινγκ με τη βοήθειά μας.

Μαθήματα Online

Μαθήματα κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος

Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος (E-shop)

Αναδείξτε την επιχείρησή σας, φτιάξτε μια επαγγελματική παρουσία online, και συναρπάστε το κοινό σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Από προσωπικά blogs έως επαγγελματικά portfolios και επιχειρηματικές ιστοσελίδες.
Digital Marketing

Digital Marketing + S.E.O

Ανακαλύψτε τις στρατηγικές που θα ενισχύσουν την προβολή σας online, μάθετε πώς να διαχειρίζεστε επιτυχώς καμπάνιες, και αποκτήστε την εμπειρία που απαιτείται για αποτελεσματικό SEO.
Online μαθήματα Data Analytics

Data Analytics

Τεχνικές για την επεξεργασία και ανάλυση δεδομένων. Πως να εξάγετε σημαντικές πληροφορίες και να δημιουργείτε στρατηγικές βασισμένες σε αυτά.
Μαθήματα Web Design - User Experience

Web Design - User Experience

Μάθετε πώς να δημιουργείτε ελκυστικά και λειτουργικά websites, ενώ επικεντρώνεστε στη βέλτιστη εμπειρία χρήστη.
Μαθήματα διαχείρισης ιστοσελίδων

Εκπαίδευση για διαχείριση Ιστοσελίδων / Eshop

Μάθετε πώς να προσαρμόζετε το περιεχόμενο, να διαχειρίζεστε τις πωλήσεις και να ενισχύετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Με έμπειρους εκπαιδευτές και πρακτικά παραδείγματα, ετοιμαστείτε να εξελίξετε την επιχείρησή σας στον ψηφιακό κόσμο!

Δημιουργία Γραφιστικών - Copywriting

Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε συναρπαστικό γραφιστικό και ελκυστικό περιεχόμενο ανάλογα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να αναδείξετε. Αποκτήστε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε στα social media και να κατασκευάσετε εντυπωσιακές ιστοσελίδες.
Hustle academy

Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τα μυστικά της ψηφιακής εποχής και να καλλιεργήσετε δεξιότητες που θα σας ξεχωρίσουν στον ψηφιακό κόσμο;

Στην Hustle adv., προσφέρουμε μια πλούσια σειρά μαθημάτων που καλύπτουν κάθε πτυχή του ψηφιακού κόσμου.

Από τη δημιουργία εντυπωσιακών ιστοσελίδων έως την κατασκευή εξειδικευμένων eShop, το Digital Marketing, τη Δημιουργία Γραφιστικών, την Ανάλυση Δεδομένων έως και την Εκπαίδευση πάνω στην διαχείριση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, όπως π.χ. ανέβασμα / ανανέωση προϊόντων, επεξεργασία περιεχόμενου κ.ά., έχουμε σχεδιάσει την πολύπλευρη σειρά αυτή για να καλύψει κάθε ανάγκη σας.

🌐 Κατασκευή Ιστοσελίδων & eShop: Ξεκινήστε το ταξίδι σας με τη δημιουργία εντυπωσιακών ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων από την αρχή, με τη χρήση της πλατφόρμας WordPress. Ανακαλύψτε πώς να σχεδιάζετε και να αναπτύσσετε μια πραγματικά συναρπαστική διαδικτυακή παρουσία. Εφοδιασμένοι με τη γνώση αυτή, θα δώσετε σάρκα και ουσία στις ιδέες σας, δημιουργώντας δικές σας ψηφιακές δημιουργίες.

🚀 Digital Marketing & SEO: Εμβαθύνετε στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, μάθετε στρατηγικές προώθησης, αξιοποιώντας SEO, social media, και διαφημίσεις και κατακτήστε την κορυφή των μηχανών αναζήτησης. Κατανοήστε πώς να κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει στον ψηφιακό θόρυβο και αποκτήστε τα εφόδια για να διαμορφώνετε επιτυχημένες ψηφιακές καμπάνιες.

🎨 Δημιουργία Γραφιστικών για Social Media & Ιστοσελίδες: Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας μέσω του γραφιστικού σχεδιασμού. Ανακαλύψτε πώς να μεταφέρετε την ιδέα σας στην οθόνη. Μάθετε πώς να δημιουργείτε εντυπωσιακά γραφικά εύκολα και γρήγορα, κερδίζοντας την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού σε κάθε πλατφόρμα.

📊 Data Analytics: Εξειδικευτείτε στην ανάλυση δεδομένων και κατανοήστε πώς η πληροφορία μπορεί να καθοδηγήσει και να ενδυναμώσει τις αποφάσεις σας. Στον κόσμο των δεδομένων, η κατανόηση είναι ισχύς. Μάθετε πώς να συλλέγετε, επεξεργάζεστε και αναλύετε δεδομένα για να προβλέπετε τάσεις, να λαμβάνετε έξυπνες αποφάσεις και να δημιουργείτε αξιόπιστες αναφορές. 

🎓 Εκπαίδευση για την Ψηφιακή Εποχή: Στην Hustle adv., δεν προσφέρουμε απλά μαθήματα. Προσφέρουμε ένα ταξίδι εξέλιξης και ανακάλυψης, με προσαρμοσμένη υποστήριξη για κάθε μαθητή. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τα όριά σας στον ψηφιακό κόσμο. Με προσωπική υποστήριξη και καθοδήγηση, κάθε βήμα του δρόμου σας γίνεται ευκολότερο και πιο επιτυχημένο. 🚀

Reviews μαθητών

What people say?

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ. ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ!!
Φοβερη συνεργασια!!!Πολυ κατανοητη καθηγητρια με γνωσεις κ εμπειρια!!Θα σας την προτεινα ανεπιφυλακτα!!
Επεξηγηματική, αναλυτική και απόλυτα κατανοητή. Ευχαριστώ πολύ.
Elisavet Tsartsitalidou
Είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Είναι εργατική, φιλική, και μεταδοτική. Ξέρει πολύ καλά το αντικείμενο της και την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα της Hustle Academy, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Join our services

Κάνε εγγραφή με το email σου και κέρδισε έως -30% σε όποια υπηρεσία διαλέξεις. Η προσφορά δεν ισχύει για πακέτα που βρίσκονται ήδη σε έκπτωση.