Υπηρεσίες Μάρκετινγκ & Προβολής – Κατασκευή Ιστοσελίδων/ Eshop

Ποιοί Είμαστε

01.

Η Hustle adv. δημιουργήθηκε το 2016 από τη Βασιλική Γιακουμάκη. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Direct και Digital μάρκετινγκ, της διαφήμισης & προώθησης, αλλά και της κατασκευής ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop) καθώς και την διδασκαλία ενηλίκων για την αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων τους στον ψηφιακό κόσμο.

Η βασική αποστολή της ομάδας μας είναι να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για την ανάπτυξη και κερδοφορία των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο καθώς και η ολοκλήρωση επιτυχημένων project.

Καθημερινά είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε συμβουλές, λύσεις και να σας υποστηρίξουμε σε ό,τι χρειάζεστε προκειμένου να αναβαθμίσετε τις ψηφιακές σας δυνατότητες. 

Αποδίδουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και προτείνουμε λύσεις που θα ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας.

σχετικα με εμασ

We help you build your online identity

🏆Βραβεία/ Διακρίσεις: Entepreneur Awards 2017

by Appco Group Hellas (Stavros Niarchos) :

🏅Top 30 sales – Brand Ambassador Champion
🏅Top 5 Best Brand Ambassadors Business Profile
🏅Brand Ambassador Excellence
🏅Brand Ambassador Award
🏅Top 5 Brand Ambassadors 

0
Years of Experience
2016 - 2017

How it started ...

Στοχοσ μασ

Μέσω τις εμπειρίας, των υπηρεσιών και των γνώσεων που παρέχουμε, στόχος μας είναι να αναπτύξουμε άτομα και επιτυχημένες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο.

Testimonial.

Τι είπαν για εμάς.

02.

Μερικές κριτικές πελατών και μαθητών από Google & Instateacher για την ομάδα της Hustle adv.

Επαμεινώνδας Καπετανάκης
Επαμεινώνδας Καπετανάκης@harbor_architecture
Read More
Εξαιρετικοί επαγγελματίες στην κατασκευή ιστοσελίδας. Δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην κατανόηση των αναγκών του πελάτη. Είτε πρόκειται για την εκ του μηδενός κατασκευή ιστοσελίδας είτε για την βελτίωση υφιστάμενης ιστοσελίδας, εντοπίζουν επακριβώς τα ζητήματα τα οποία χρήζουν βελτίωσης, αντιμετωπίζοντας την ιστοσελίδα ολοκληρωμένα, τόσο από άποψη παρουσίασης όσο και χρηστικότητας αλλά και κατάταξης στη μηχανή αναζήτησης. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα
Κατερίνα Ζιρίδη
Κατερίνα Ζιρίδη@accati_a
Read More

"Καταπληκτική σελίδα με υπέροχους επαγγελματίες! Προσωπικά όμως έκανα μαθήματα με την κυρία Βάσω Γιακουμάκη, η οποία ομολογώ είναι εξαιρετική στην δουλειά της, διότι έχει δυνατές γνώσεις και το καλύτερο είναι ότι έχει το χάρισμα της μεταδοτικοτητας! Προχωράς γρήγορα μαζι της διότι μιλάει πολύ κατανοητά και κάνει το μάθημα πολύ ευχάριστο και εύκολο. Εγώ την συνιστώ άφοβα και με πολύ σιγουριά κι επίσης να επισημάνω πως και θέλω να συνεχίσω μαζί της και ανυπομονώ για τα επόμενα μάθημα, διότι βελτιώθηκα και αγάπησα πιο πολυ τον κλάδο που επέλεξα να μάθω μαζί της. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κα Γιακουμακη!!!

Ευαγγελία Δρακοπούλου
Ευαγγελία Δρακοπούλου@diamesolavisi.gr
Read More
Με τη Βασιλική δουλεύουμε περίπου τέσσερις μήνες μαζί. Ξεκίνησα να κάνω κάποια ιδιαίτερα μαθήματα για συγκεκριμένη εφαρμογή. Ωστόσο, στη συνέχεια μαθαίνοντας τα πολλαπλά πεδία με τα οποία ασχολείται έχει γίνει πολύτιμος συνεργάτης για μένα. Γνώσεις, μεταδοτικότητα, φρέσκες ιδέες, ευχάριστη διάθεση και λογικές τιμές είναι οι κύριοι λόγοι που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου.
Saba Bregvadze
Saba Bregvadze@digitalmarketing
Read More
Great communication, no problems at all, kind person finished job so fast without any problems Highly recommended
Previous
Next