Υπηρεσίες Μάρκετινγκ & Προβολής – Κατασκευή Ιστοσελίδων/ Eshop

Virtual Assistant

Η υπηρεσία Virtual Assistant που παρέχουμε σας δίνει την ευελιξία να αποκτήσετε την απαραίτητη υποστήριξη για το e-shop ή την ιστοσελίδα σας, ακολουθώντας τις ανάγκες σας και τον χρόνο που χρειάζεστε, χωρίς την υποχρέωση μακροχρόνιων συμβολαίων ή δεσμεύσεων.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στη διαχείριση του e-shop ή της ιστοσελίδας σας, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια για να επικεντρωθείτε σε άλλες πτυχές της επιχείρησής σας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:

  1. Ανέβασμα Προϊόντων: Αναλαμβάνoυμε τον εκσυγχρονισμό του καταλόγου προϊόντων σας, με επιμέλεια φωτογραφιών, περιγραφών και τιμών.

  2. Διαχείριση Αποθέματος: Παρακολουθούμε τα επίπεδα αποθέματος και ενημερώνουμε το e-shop σας όταν απαιτείται νέος ανεφοδιασμός.

  3. Εξυπηρέτηση Πελατών: Αναλαμβάνουμε την ανταπόκριση σε ερωτήσεις και αιτήματα πελατών, προσφέροντας υποστήριξη μέσω email ή chat.

  4. Ανάπτυξη Περιεχομένου: Δημιουργούμε περιεχόμενο για το e-shop ή την ιστοσελίδα σας, όπως blog posts, άρθρα ή ανανεώσεις σελίδων.

  5. Στρατηγική Marketing: Βοηθάμε στην υλοποίηση στρατηγικών marketing, όπως διαφημίσεις στα social media ή email marketing καμπάνιες.

Επιπλέον, παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Είτε χρειάζεστε βοήθεια για λίγες ώρες την εβδομάδα είτε για ένα εκτεταμένο διάστημα, είμαστε εδώ για να προσαρμοστούμε στις ανάγκες σας και να παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε το e-shop ή την ιστοσελίδα σας, χωρίς το άγχος της διαχείρισης καθημερινών καθηκόντων.