Υπηρεσίες Μάρκετινγκ & Προβολής – Κατασκευή Ιστοσελίδων/ Eshop

Portofolio

Μερικά δείγματα των πιο πρόσφατων project μας.

Είτε πρόκειται για κατασκευή ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος, επαγγελματικό portfolio, υποστήριξη στη δημιουργία επαγγελματικών καρτών και φυλλαδίων, είτε τη δημιουργία QR codes και στρατηγικές digital μάρκετινγκ, είμαστε εδώ για να αναδείξουμε την επαγγελματική σας ταυτότητα στον ψηφιακό κόσμο.

Check out our work

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Project

Theo's Village Logo

Η παρουσίαση του ανανεωμένου λογότυπου στο ξενοδοχείο Theos’s Village, αντλεί έμπνευση από τη μοντέρνα αισθητική. Το νέο λογότυπο παρουσιάζει ένα μίνιμαλ, νεανικό στυλ με τη χρήση αποκλειστικά ασπρόμαυρων τόνων. Η αισθητική του λογοτύπου αποπνέει απλότητα και κομψότητα, αντικατοπτρίζοντας ένα σύγχρονο και μοντέρνο ύφος που αναβαθμίζει την εικόνα του ξενοδοχείου.

Project

Liv Tours Logo

Η ανανέωση του λογοτύπου για το νέο γραφείο οδικών μεταφορών Liv Tours, προσφέρει μια φρέσκια αισθητική στην εικόνα της εταιρείας. Σε μια παλέτα μπλε και πράσινων τόνων, το νέο στυλ εκπέμπει ειρήνη και φυσική ομορφιά, εμπνευσμένο από τη φύση και τον απέραντο ουρανό. Αυτή η αλλαγή δίνει νέα πνοή και ενισχύει την εικόνα της εταιρείας ως προορισμός για αξιόπιστες υπηρεσίες ταξί και εκδρομών με mini bus.

Hustle adv.

Είτε είστε επαγγελματίας που θέλει να ενισχύσει την παρουσία της επιχείρησής του στο διαδίκτυο, είτε είστε επιχειρηματίας που ονειρεύεται το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι η στιγμή να δώσετε ζωή στις ιδέες σας με μία εκπληκτική ιστοσελίδα ή ένα εντυπωσιακό ηλεκτρονικό κατάστημα.